Apple er klar med nyt Apple Watch 2

apple-watch-2-series

Apple har præsenteret den første opdatering af Apple Watch siden den officielle lancering for 2 år siden. Apple Watch series 2 hedder det.

Der har været stor spænding i forhold til hvor store ændringer opdateringen af Apple Watch ville få, da vi endnu ikke har noget historik at trække på. Dem der allerede har købt et Apple Watch kan dog ånde lettet op, da der ikke er nogen visuelle design ændringer på det nye Apple Watch. Nyhederne skal vi finde under motorhjelmen.

Uret har fået indbygget GPS, så du f.eks. kan løbe en tur uden din telefon og stadig se på et kort bagefter hvor du har løbet. Apple Watch har tidligere været vandtæt ned til en halv meter, men nu har Apple taget det et skridt videre. Det nye Apple Watch kan holde sig vandtæt ned til 50 meter. Apple anbefaler dog ikke at uret benyttes til dykning.

Skærmen har fået et boost. Lysstyrken er dobbelt så kraftig som tidligere modeller. Rent faktisk afgiver skærmen på Apple Watch series 2 mest lys af alle enheder med skærme Apple nogensinde har solgt. Dette gavner i den grad brugen af uret udenfor i stæk sol.

Uret er blevet hurtigere og mere flydende at bruge med en ny lynhurtig dual-core processor.

Apple Watch series 2 kan forudbestilles fra d. 9. september og købes fra 16. september 2016.

Skriv kommentar

2 kommentarer

  1. Jesper

    Hvor kan jeg købe uret henne. Altså i en fysisk butik ?

  2. Kenneth Jensen

    Det kan du ikke. Uret nu 5 måneder efter lancering ikke leveres – SKANDALE