Apple har præsenteret watchOS 3.0

apple-watch-os-3.0

Apple har i dag under deres årlige udviklerkonference WWDC officielt præsenteret den næste version af styresystemet til Apple Watch. Opdateringen indeholder en bred vifte af forbedringer og her fremhæver vi de største nyheder.

Hastigheden på Apple Watch har tidligere ikke været til at prale af, men nu lader Apple til at have knækket koden. Styresystemet gemmer nu apps på uret i den lokale hukommelse hvilket vil sige at apps nu åbner straks du trykker på dem. Du skal ikke vente på at den kedelige loading animation bliver færdig længere.

Apple har introduceret en ny funktion kaldet “Scribble” der gør det muligt at skrive på Apple Watch ved hjælp af sin finger. Man tegner simpelthen bogstavet og uret laver automatisk din tegning om til tekst.

Der er kommet en ny SOS funktion der gør det muligt at ringe 112 ved trykke på venne-knappen på siden af Apple Watch. Ved tryk på knappen sender uret samtidig en besked med info til dine nærmeste venner samt din GPS placering. Uret skifter også til at vise dine sundhedsdata så ambulancefolket kan se flere informationer om dig.

Kontrol Center som du kender fra iPhone kommer nu også til Apple Watch. Her kan du tilgå de mest brugte funktioner blot ved at swipe op. Derudover er der kommet en række nye urskiver du kan vælge i mellem. Blandt dem er en urskive hvor aktivitets appen er selve urskiven med visere ovenpå.

Du kan læse mere om de nye funktioner i watchOS 3.0 på Apples hjemmeside her.

Den nye opdatering kan hentes gratis til Apple Watch til efteråret.

Skriv kommentar